Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Västra Götaland

Söker du ett självständigt arbete med stor flexibilitet? Kommunal verksamhet söker nu en sjuksköterska som kan komplettera teamet på plats. Som sjuksköterska leder du omvårdnadsarbetet och arbetar i team med bland annat läkare, undersköterskor och rehabpersonal.

Arbetet bjuder på stor omväxling då du möter personer med olika sjukdomstillstånd och besvär. I dina arbetsuppgifter ingår läkemedelshantering, sårvård, hantering av medicintekniska produkter och omvårdnadsarbete.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Västra Götaland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Tf. Teamchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Puotgiqfnxot uvhijb
Tidsperiod
26-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nxsjsbsaimgi tyljts cbg ad Ndckeyuqxtt
Region/kommun
Västra Götaland/Tftebpkpuog
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka