Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Letar du efter ett givande arbete där vård av hög kvalitet är prioriterat? Då är detta uppdraget perfekt för dig.

Till detta uppdrag sökes sjuksköterskor för att arbeta på ordinära och särskilt boende, arbetet innefattar sedvanliga arbetsuppgifter såsom bedömning/undersökning av patienter, sårvård, medicinhantering och dokumentation. Sjuksköterskorna arbetar självständigt så viss erfarenhet är ett starkt önskemål.

Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande.,

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Att ta sjuksköterskejobb i Västra Götaland

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Tf. Teamchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hbmpp tbllkg
Tidsperiod
27-31
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Msxir uhgids fgd ga PQUÅT
Region/kommun
Västra Götaland/Uyomw
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka