Ledigt jobb för sjuksköterska i Västra Götaland

Vill du arbeta på en händelserik arbetsplats där du möter patienter med olika sjukdomstillstånd? Denna akutmottagningen söker nu ytterligare en sjuksköterska. Hit kommer personer som blivit akut sjuka eller skadade och som är över 16 år. Akutmottagningen behandlar åkommor inom kirurgi, invärtesmedicin, geriatrik/rehabilitering och ortopedi. Bli en del av ett utvecklande arbete där ingen dag är den andra lik. Dina arbetsuppgifter inkluderar bedömning/triagering av patienter, provtagning, dokumentation och i övrigt sedvanliga uppgifter på akutmottagning.

Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är det meriterande.

Varför ta sjuksköterskearbete hos Agila?

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Västra Götaland

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Krudæjoc kdjrdjh Ucqwtkotuaisxj
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xiifpiwmnlehlbb dfcae PLPSÅPG
Region/kommun
Västra Götaland/Xcghæiu
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka