Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Letar du efter en utmanande och lärorik roll? Om du letar efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter, så är det här uppdraget på denna avdelning perfekt för dig.

Kirurgisk akutvårdsavdelning (KAVA) har behov av en sjuksköterska som kan bidra med sin kompetens. Enheten tar emot patienter dygnet runt från akutmottagningen.

Vanliga diagnoser är buksmärtor och olika bukåkommor, hjärnskakning samt blödningar från mag-tarmkanalen. Vårdtiderna är korta, allt från några timmar upp till tre dygn. Det gör att arbetet blir omväxlande och i stundvis högt tempo.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av kirurgi. Kunskap i stomivård är meritererande.

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Västra Götaland?

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
LÅT, Bbcqkefeh oxpalælquidypophpp
Tidsperiod
25-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xvåibwqekgæves if haa hc Mntæs
Region/kommun
Västra Götaland/Ubuæl
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka