Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Västra Götaland

Är du en engagerad sjuksköterska som trivs med utmanande arbetsuppgifter och vill vara en del av ett professionellt team? Då är detta ett uppdrag för dig!

Här arbetar du med att ge stöd och vård till individer med samsjuklighet, missbruk, självskadebeteende och behov av neuropsykiatrisk utredning. Du kommer att arbeta inom ramen för ett HVB där fokus ligger på att varje individ bor i en egen lägenhet och erhåller stöd, trygghet och omsorg enligt deras individuella behov.

Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Västra Götaland

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Agneta  Delin
Agneta Delin / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ruvlne Lpxr Lmuaåttmc DDT-cax - CN
Tidsperiod
21-40
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bg Bdrjojlhcj ea dafeh Ekdeæmccu
Region/kommun
Västra Götaland/Mvldåicjg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka