Ledigt jobb för sjuksköterska i Västra Götaland

Vill du bli en del av ett fantastiskt team där högkvalitativ vård står i fokus? Då är denna arbetsplats perfekt för dig. Denna mottagning söker fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Som sjuksköterska på detta uppdrag kommer du att ta hand om patienter med varierande vårdbehov och utföra vanliga uppgifter på en vårdcentral, såsom såromläggningar, medicinering och vaccinationer.

Du arbetar både självständigt och tillsammans med övriga professioner för att erbjuda en god vård till alla patienter.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta sjuksköterskearbete i Västra Götaland

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Agneta  Delin
Agneta Delin / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tahci Robåohkjg YY - GP
Tidsperiod
30-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Västra Götaland/Gyfækcjfm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka