Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du intresserad av ortopedisk vård och söker ett nytt uppdrag? Välkommen som sjuksköterska till denna ortopedavdelning!

Avdelningen riktar sig mot allmänortopedisk behandling för både akut och planerad vård. Här vårdas framför allt patienter som opererats för höft- eller knäplastiker, men också patienter som genomgått rygg- eller frakturkirurgi. På avdelningen sker arbetet i tvärprofessionella team, alltid med patienten i centrum.

I arbetsuppgifterna som sjuksköterska ingår omvårdnad, avancerad smärtbehandling, rondarbete samt sedvanliga pre- och postoperativ vård.

Att ta jobb som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskejobb i Västra Götaland

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Teamchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jeuaåyml twvwoat, Jmjbxqnw- lhg awjjfhdokiafqvjx (f)
Tidsperiod
30-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dbpsæudd dgtmmtr acggf Wvovåwa
Region/kommun
Västra Götaland/Wsmxåkm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka