Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du bli en del av ett fantastiskt team där högkvalitativ vård står i centrum? Då är denna arbetsplats rätt för dig. Detta sjukhus söker fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Som sjuksköterska här kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter, inklusive bedömning och undersökning av patienter, medicinhantering och dokumentation.

Du kommer att arbeta tillsammans med ett skickligt team som strävar efter att ge bästa möjliga vård. Här erbjuds ett stimulerande och varierande arbete där du kan förvänta dig utmaningar och trevliga kollegor.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Att ta sjuksköterskejobb i Västra Götaland

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Teamchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jksps Åcbyheqpm håqnhvyskvk, Ælsc- yæi- wql ybpuagkebhwcfo
Tidsperiod
29-48
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iåyluoaagru. e-e cbbda Gvdwunæjbmb
Region/kommun
Västra Götaland/Xfkoltåicmu
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka