Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Är du intresserad av att hjälpa människor i akuta situationer? Då passar detta uppdrag perfekt för dig!

Som sjuksköterska här kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter, inklusive bedömning och undersökning av patienter, sårvård, medicinhantering och dokumentation.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Västra Götaland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gstjwrbmwf jckkcij Gdæfvi, Rmxjqfhhkwswyv
Tidsperiod
30-33, 35-40
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eåaæytxsæstg b hefee Ndæotk
Region/kommun
Västra Götaland/Ayåpmf
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka