Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Västra Götaland

Är du redo för en spännande utmaning? Vi söker nu dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Hos oss blir du en del av ett kompetent team som tillsammans strävar efter att erbjuda högkvalitativ vård.

Som sjuksköterska här kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter, inklusive bedömning och undersökning av patienter, sårvård, medicinhantering och dokumentation.

Här erbjuds ett stimulerande och varierande arbete där du kan förvänta dig utmaningar och trevliga kollegor.

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför sjuksköterskejobb i Västra Götaland?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Råqyf Åkkuacfyr akqhpvg Jonæk, Xfamykpvuvcssvuf
Tidsperiod
29-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mmækhictqxævhy ff addde Akiåm
Region/kommun
Västra Götaland/Liuæy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka