Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Västra Götaland

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter på kirurgmottagning? Då ska du söka detta uppdrag!

Mottagningen som tar emot patienter med varierande kirurgiska sjukdomstillstånd. Här bedrivs högkvalificerad sjukvård inom gastroenterologisk kirurgi, främst kolorektalkirurgi, ärrbråckskirurgi och bariatrisk kirurgi. Som sjuksköterska på mottagningen kan du förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter såsom telefonrådgivning, förbereda patienter inför undersökning samt ge stöd/råd till såväl patienter som närstående.

Kliniken söker dig med tidigare erfarenhet av kirurgisk omvårdnad och EDA.

Tycker du detta låter som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Västra Götaland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sjuicodfgif Ædjxx cfj gfa Uejbrfyvasfrotnrda
Tidsperiod
48-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
lkhfhcrjvb Ajbwqkvsfeeixgujkgonm IÆNKSBAT
Region/kommun
Västra Götaland/Aæpjvnsq
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka