Ledigt jobb för sjuksköterska i Västra Götaland

Nu har du möjlighet att arbeta på ett sjukhus som ligger i framkant med dagens medicinska utveckling!

Avdelningen är specialiserad på övre gastrointestinal kirurgi och bedriver såväl akut som elektiv verksamhet. Vanliga diagnoser inkluderar cholecystit, pankreatit och blödningar från övre delen av mag-tarm kanalen. Här utförs bland annat galloperationer, Gastric Bypass, bråckoperationer samt en del kolorektala operationer.

Sökande kan förvänta sig ett omväxlande arbete i ett varierande tempo. Arbetsuppgifterna är sedvanliga för sjuksköterska på kirurgavdelning.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Sjuksköterskearbete i Västra Götaland

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vmokchoedfn, Aqdykbilaetptyg cfe
Tidsperiod
48-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Exnupslwæqvr ag Måcufgtr
Region/kommun
Västra Götaland/Kæfskcor
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka