Sjuksköterska sökes till uppdrag i Västra Götaland

Nu har du möjlighet att arbeta på ett sjukhus som ligger i framkant med dagens medicinska utveckling!

Avdelningen är specialiserad på övre gastrointestinal kirurgi och bedriver såväl akut som elektiv verksamhet. Vanliga diagnoser inkluderar cholecystit, pankreatit och blödningar från övre delen av mag-tarm kanalen. Här utförs bland annat galloperationer, Gastric Bypass, bråckoperationer samt en del kolorektala operationer.

Sökande kan förvänta sig ett omväxlande arbete i ett varierande tempo. Arbetsuppgifterna är sedvanliga för sjuksköterska på kirurgavdelning.

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Västra Götaland en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Plyjfqripra, Ecwmiuijjvhlxxe ebb
Tidsperiod
21-22
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Psrajxekåhql ea Ræypjpvq
Region/kommun
Västra Götaland/Iædqgijh
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka