Bemanningsuppdrag för sjuksköterska i Västra Götaland

Vill du arbeta på ett sjukhus som ligger i framkant med dagens medicinska utveckling och samtidigt få möjlighet att utvecklas i din egen yrkesroll? Då kan detta uppdrag vara något för dig.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som sjuksköterska på en kärlkirurgisk avdelning. Till oss kommer patienter som har misstänkta besvär eller konstaterade förändringar i de större pulsådrorna i hela kroppen. Åderförkalkning och aneurysmsjukdom (pulsåderbråck) är de vanligaste orsakerna till att man överväger kärlkirurgi.

De söker dig som har tidigare erfarenhet av kirurgisk vård.

Om du tycker detta uppdrag låter intressant är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Sjuksköterskejobb i Västra Götaland

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dhrmgvfbvce foo heh Iæbqskcjatvwfsfeuis
Tidsperiod
48-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rqwdi Hnoålmf de E CÆWPFTGL
Region/kommun
Västra Götaland/Hæljtsrw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka