Bemanningsarbete för operationssjuksköterska i Västra Götaland

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats. Enheten är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Enheten erbjuder ryggkirurgi, ortopedi, plastikkirurgi och fysioterapi – Vi tar hand om alla delar av vårdförloppet och erbjuder en helhet med bedömning, operation och rehabilitering.

Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande. Vana att arbeta självständigt är också meriterande.

Tycker du detta uppdrag låter intressant, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskeuppdrag som operationssjuksköterska via Agila

Trivs du med att arbeta som operationssjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Att ta sjuksköterskejobb i Västra Götaland

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Leo Liljegren
Leo Liljegren / Konsultchef/Teamsamordnare
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wum Nammgn VW Lævvaowp
Tidsperiod
6, 8-9
Efterfrågad kompetens
Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fåctrwxmpræaeb cf eaffh Jåstbrx
Region/kommun
Västra Götaland/Næmphjhj
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka