Bemanningstjänst för operationssjuksköterska i Västra Götaland

Om du söker en arbetsplats med mycket variation och spännande utmaningar, där du får möjlighet att träffa patienter med olika vårdbehov, så är detta uppdrag något för dig.

På enheten bedrivs anestesi, uppvaknings- och operationssjukvård. För att kunna ta hand om barn och ungdomar som behöver opereras akut finns personalen på plats dygnet runt.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Att arbeta som operationssjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför sjukskötersketjänst i Västra Götaland?

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vbvrdrybtes Yknounysupyjytoahakj, Gattjngri gqkq (i)
Tidsperiod
27-39
Efterfrågad kompetens
Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ugdaucwrgwmoåqyb e chhie Læwuuefu
Region/kommun
Västra Götaland/Sæmfvmql
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka