Sjuksköterska sökes till tjänst i Västra Götaland

Sjukhus söker sjuksköterska för att stärka vårdteamet på operationsavdelningen. Här bedrivs planerad och akut operationssjukvård inom kirurgi, ortopedi, urologi, gynekologi och öron-näsa-halsområdet. Inläggning av pacemaker och venport sker också här. Uppdraget innefattar sedvanliga arbetsuppgifter på operationsavdelning som att planera och organisera operationer samt ansvara för hygien, sterilitet och instrument.

För uppdraget krävs vidareutbildning inom operation och tidigare erfarenhet från liknande arbetsplats.

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Varför sjuksköterskearbete i Västra Götaland?

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gonlreæk Vsgsdrif Ydtginmla
Tidsperiod
50
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad), Operation (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nåwji Nfxxliuqa ac Ersdcgåx
Region/kommun
Västra Götaland/Pwschlæi
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka