Bemanningstjänst för operationssjuksköterska i Västra Götaland

Sjukhus söker sjuksköterska för att stärka vårdteamet på operationsavdelningen. Här bedrivs planerad och akut operationssjukvård inom kirurgi, ortopedi, urologi, gynekologi och öron-näsa-halsområdet. Inläggning av pacemaker och venport sker också här. Uppdraget innefattar sedvanliga arbetsuppgifter på operationsavdelning som att planera och organisera operationer samt ansvara för hygien, sterilitet och instrument.

För uppdraget krävs vidareutbildning inom operation och tidigare erfarenhet från liknande arbetsplats.

Att ta tjänst som operationssjuksköterska via Agila

Att arbeta som operationssjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför sjuksköterskearbete i Västra Götaland?

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fnkdqfæu Avqsyqsm Qfwdlmutx
Tidsperiod
48-50
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad), Operation (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yåtqd Xsopdootq be Ywmfnkåp
Region/kommun
Västra Götaland/Qclfaråv
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka