Bemanningsjobb för psykiatrisjuksköterska i Västra Götaland

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag

Avdelningen bedriver psykiatrisk specialistvård med inriktning beroendesjukdom. Även patienter med exempelvis psykossjukdom eller självskadeproblematik vårdas här.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på allmänpsykiatrisk avdelning/beroendevård.

Verksamheten söker dig som är utbildad psykiatrisjuksköterska och även dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom beroendevård.

Skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Att arbeta som psykiatrisjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Sjukskötersketjänst i Västra Götaland

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gmycdnemkjw soe gdd obdesmni huts gyrnw
Tidsperiod
2 (2023)-10 (2023)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ptmicluqæsjb c ghb ga Aæiyvumt
Region/kommun
Västra Götaland/Hålnbxkp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka