Agila söker psykiatrisjuksköterska till uppdrag i Västra Götaland

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Nu söker vi en sjuksköterska för uppdrag på en psykiatrisk vårdavdelning. Här väntar ett meningsfullt arbete där du möter patienter i behov av psykiatrisk slutenvård. Vanliga diagnoser är psykossjukdom, depression, personlighetsstörning, missbruk och neuropsykiatriska sjukdomar.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Sjukskötersketjänst hos Agila psykiatrisjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför sjuksköterskearbete i Västra Götaland?

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qesjbwylqdc afmuprnga, Bnqb Xufprxbædk Jym dff/ryg bgi
Tidsperiod
48
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad) eller Psykiatri (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
p YÅJPSSVN
Region/kommun
Västra Götaland/Påypukuc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka