Vi söker röntgensjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du arbeta på ett sjukhus som ligger i framkant med dagens medicinska utveckling och samtidigt få möjlighet att utvecklas i din egna yrkesroll? Då kan detta sjukhus vara något för dig.

Här jobbar röntgensjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, röntgenläkare (interventionister) med specialisering inom Neuro och Buk/Kärl samt kärlkirurger. Här utför vi olika interventionella behandlingar i kroppens olika blodkärl inom Neuro- (hjärnan) och i Buk-Kärlområdet, förutom i hjärtats blodkärl.

Till detta uppdrag söker vi dig, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som röntgensjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som röntgensjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Sjukskötersketjänst i Västra Götaland

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pbbwmcbgdju gtorapbnexkt d, Måjinic
Tidsperiod
47
Efterfrågad kompetens
Röntgen (utbildad), Röntgen (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bhæ gfgåxqs e Låvllpob
Region/kommun
Västra Götaland/Tåfdykyd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka