Agila söker anestesisjuksköterska till uppdrag i Växjö

Är du redo för ett spännande uppdrag på en operationsavdelning?

Då är det detta uppdrag du ska söka. Denna uppdragsgivare söker nu ett flertal medarbetare till sin verksamhet.

Till denna avdelning kommer du om du ska genomgå en planerad operation inom ortopedi, kirurgi eller urologi. Detta uppdrag innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på operationsavdelning. Detta uppdrag erbjuder ett spännande och stimulerande arbete där du får träffa patienter i olika åldrar.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskeuppdrag via Agila?

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Växjö en spännande plats för sjuksköterskearbete

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lars-Mikael Stoor
Lars-Mikael Stoor / Konsultchef
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Måyfæ Clugkgddcpegyqb Rmyhdatxmfdjfxxqn
Tidsperiod
14-37
Efterfrågad kompetens
Anestesi eller Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tnghwxxæjqh a ead eb Oæqxæ
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka