Ledigt jobb för barnmorska i Växjö

Söker du nya utmaningar? Denna förlossningsenhet behöver stärka upp teamet med fler medarbetare.

Här sker cirka 2 300 förlossningar per år och du som söker kan förvänta dig en trevlig och kompetent arbetsgrupp. I uppdraget ingår sedvanligt arbete på förlossningsavdelningen och vid behov även på BB. Du kommer att vara ett stöd för mamman före, under och efter förlossningen. Utöver detta genomför du hälsokontroller på både mamma och barn efter födseln.

Enheten söker en barnmorska med minst tre års klinisk erfarenhet av förlossningsvård.

Sjukskötersketjänst via Agila barnmorska

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Sjuksköterskeuppdrag i Växjö

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qåwgæ naugvrhgxrsmrcl, Gårvgfmtoxcsv & ER
Tidsperiod
8-35
Efterfrågad kompetens
Barnmorska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lfinqkdæhtb i bce hi Uæyjå
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka