Vi söker intensivvårdssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Intensivvårdsavdelningen på detta sjukhus söker fler sjuksköterskor.

Här behandlas och övervakas patienter i alla åldrar som är svårt sjuka eller som genomgått större operationer. Patienterna varierar och avdelningen tar emot drän- och thoraxpatienter, men har ingen neuro- eller thoraxintensiv. De apparater som används är främst Prisma från företaget Gambro, samt Evita från företaget Dräger.

Som sjuksköterska arbetar du självständigt och i team med undersköterskor, läkare och fysioterapeut. Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på IVA.

De söker en specialistutbildad IVA-sjuksköterska.

Att ta sjuksköterskeuppdrag som intensivvårdssjuksköterska via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som intensivvårdssjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta sjuksköterskejobb i Växjö

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lars-Mikael Stoor
Lars-Mikael Stoor / Konsultchef
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tæerå fpldbxerqxphibb, ACM
Tidsperiod
7 (2024)-37 (2024)
Efterfrågad kompetens
Intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tockonsåxau f dfefh Yæemå
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka