Agila söker intensivvårdssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vi letar efter en engagerad och kompetent sjuksköterska som vill vara en del av vår verksamhet och bidra till högkvalitativ vård. Om du är redo för ett stimulerande uppdrag, är detta definitivt något för dig!

I rollen som sjuksköterska kommer du att ställas inför en mångfald av patienter med olika sjukdomstillstånd och vårdbehov. Uppdraget innefattar vanliga arbetsuppgifter såsom omvårdnad, läkemedelshantering och dokumentation, men erbjuder samtidigt en dynamisk och utmanande arbetsmiljö. Här får du möjligheten att samarbeta med andra kompetenta kollegor och tillsammans skapa en positiv inverkan på patienternas liv.

Verksamheten efterfrågar erfarenhet.

Sjuksköterskejobb hos Agila intensivvårdssjuksköterska

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som intensivvårdssjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Kronoberg?

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Såjxå hsuyxrmrdsviatj, Qejserijeåduruaifwwympdp
Tidsperiod
20-50
Efterfrågad kompetens
Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Neujhhjåmqb g fghid Jåqmå
Region/kommun
Kronoberg/Iæpjå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka