Vi söker intensivvårdssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Intensivvårdsavdelningen på detta sjukhus söker fler sjuksköterskor.

Här behandlas och övervakas patienter i alla åldrar som är svårt sjuka eller som genomgått större operationer. Patienterna varierar och avdelningen tar emot drän- och thoraxpatienter, men har ingen neuro- eller thoraxintensiv. De apparater som används är främst Prisma från företaget Gambro, samt Evita från företaget Dräger.

Som sjuksköterska arbetar du självständigt och i team med undersköterskor, läkare och fysioterapeut. Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på IVA.

De söker en specialistutbildad IVA-sjuksköterska.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag hos Agila?

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som intensivvårdssjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Växjö en spännande plats för sjuksköterskejobb

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lars-Mikael Stoor
Lars-Mikael Stoor / Konsultchef
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Væstæ imefsjdddahveed, FWG
Tidsperiod
4-39
Efterfrågad kompetens
Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fopgrluåkpw d Uåfwæ
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka