Ledigt jobb för sjuksköterska i Växjö

Vill du arbeta på en händelserik arbetsplats där du träffar patienter i olika åldrar? Just nu söker denna mottagning sjuksköterskor som tar emot och behandlar patienter dygnet runt inom medicin, infektion, kirurgi samt ortopedi.

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på akutmottagning. I uppdraget kan det även bli aktuellt med tjänstgöring som förstärkningssjuksköterska på närliggande akutvårdsavdelning.

De söker dig med tidigare erfarenhet av akutsjukvård, gärna traumautbildad (ATSS eller TNCC).

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Sjukskötersketjänst i Växjö

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lars-Mikael Stoor
Lars-Mikael Stoor / Konsultchef
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oæplå Gaymxxsyuuwaniu Nvapkxcmtubfdgfk
Tidsperiod
2 (2024)-24 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Revaxttåbdq b iadei Kåitå
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka