Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Växjö

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en förlösande barnmorska för att stärka upp sin verksamhet.

Denna medicinavdelning behöver stärka upp sitt team med fler sjuksköterskor. Till enheten kommer patienter för vård av KOL, lungcancer, ulcerös kolit, Mb Crohn samt olika leversjukdomar.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på vårdavdelning såsom omvårdnad, läkemedelshantering, provtagning, dokumentation och mer.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på medicinskavdelning.

Har du erfarenhet av intermedicin är det meritererande.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Sjuksköterskearbete i Växjö

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sæeoæ colbvxhddhlkywd Piguhdsaio a
Tidsperiod
8-35
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xxvqfnxæmco i afi ba Iævwæ
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka