Agila söker röntgensjuksköterska till uppdrag i Växjö

Mammografiverksamheten på denna röntgenklinik är i behov av fler sjuksköterskor. Hit kommer kvinnor mellan 40-74 år för hälsokontroller och screening för bröstcancer. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat isotop, angiografi, mammografi, MR, ultraljud samt vanliga röntgenundersökningar såsom skelett, lungor, njurar.

De söker en utbildad röntgensjuksköterska, gärna med kompetens inom bröstdiagnostik.

Att ta sjuksköterskejobb som röntgensjuksköterska via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, röntgensjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Växjö en spännande plats för sjuksköterskejobb

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lars-Mikael Stoor
Lars-Mikael Stoor / Konsultchef
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Påyhæ lkjtkejbictqdeo, Dåesbnc
Tidsperiod
4-35
Efterfrågad kompetens
Röntgen
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sdxoefrådto f faadg JÆIOÅ
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka