Röntgensjuksköterska sökes till uppdrag i Växjö

Letar du efter en utmanande och utvecklande arbetsroll? Just nu söker sjukhuset en sjuksköterska för att stärka upp och förbättra verksamheten.

Ditt uppdrag som sjuksköterska på röntgenavdelningen kommer att innefatta olika sedvanliga arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med en bred variation av undersökningar, inklusive isotop, angiografi, mammografi, MR, ultraljud samt vanliga röntgenundersökningar som omfattar skelett, lungor och njurar.

Här kommer du att ingå i ett kompetent och engagerat team som tillsammans strävar efter att erbjuda högkvalitativ vård till alla patienter.

Sjuksköterskeuppdrag hos Agila röntgensjuksköterska

I rollen som röntgensjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskearbete i Växjö?

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sådcå mydsxfnuskrdwxw, Iårqaro
Tidsperiod
20-35
Efterfrågad kompetens
Röntgen (utbildad) eller Röntgen (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wivaggpægha b dgedg RÆEBÅ
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka