Bemanningstjänst för sjuksköterska i Våler (Innlandet)

Söker du en ny utmaning inom vården? Då har vi det perfekta uppdraget för dig! Just nu söker vi efter en ambitiös och erfaren person som vill arbeta på en mottagning i Norge.

Verksamheten söker nu en sjuksköterska för ett uppdrag inom kommunal hälso- och sjukvård. Som sjuksköterska kommer du att ha sedvanliga arbetsuppgifter. Du kommer att ha en viktig roll i att säkerställa att patienterna får den bästa vården och omsorgen

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete.

Varför ta sjukskötersketjänst via Agila?

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Våler (Innlandet) en spännande plats för sjukskötersketjänst

Vålers kommun är en kommun i Innlandet fylke i Norge. Den administrativa huvudorten är Våler. Kommunen är med i den nordiska samarbetsregionen ARKO. Kommunen grundades 1854 genom en delning av Åsnes og Vålers kommun. Kommunen ligger på den sydöstra kusten av landet. I och med att kommunen är placerad på kusten finns det goda tillgångar av färsk fisk som man kan avnjuta tillsammans med den fantastiska havsutsikten. Dessutom är det aldrig långt till ett dopp i havet.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Henrik Millbert
Henrik Millbert / Konsultchef
Våler (Innlandet)
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gmtd wtgkljc
Tidsperiod
30-48
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Innlandet/Våler (Innlandet)
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka