Bemanningsuppdrag för psykiatrisjuksköterska i Vadstena

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Verksamheten vårdar psykiskt störda lagöverträdare, frihetsberövade personer från häkten, arrester, migrationsförvar och anstalter som är i behov av psykiatriska insatser. Även patienter från psykiatrin med särskilda behov av säkerhet och/eller struktur även vårdas här.

Kliniken bedriver allt från sluten vård med hög säkerhetsklass, till öppen eftervård. Arbetsuppgifterna omfattar sedvanliga uppgifter inom angivet kompetensområde.

.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som psykiatrisjuksköterska

Arbetet som psykiatrisjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Vadstena en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Vid Vätterns strand i västra Östergötland hittar du Vadstena kommun. Det är en fantastik plats som ligger mitt emellan Stockholm och Göteborg. Kommunens kändaste sevärdhet är såklart Vadstena kloster. Det medeltida klostret ritades av Heliga Birgitta och invigdes 1384. Det var då ett dubbelkloster som innefattade både nunnor och munkar ur Birgitteorden. I Vadstena kan man också besöka Hospitalmuseet & Mårten Skinnares hus. Mårten Skinnare var upphovsmannen till Skinnares hus som tog hand om sjuka, fattiga och trötta pilgrimer. Det är sedan härifrån mentalvården växer vidare. En guidning på Mårtens Skinnares hus och hospitalsmuseet är mycket intressant och gripande. Det är en historia om de mentalsjukas behandling från 1500 till 1900-talet.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Vadstena
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hcrssiox Iåaoyhplcricpummy bnvkwysy
Tidsperiod
5 (2023)-30 (2023)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hågrjptioeyqwibvp qrxlwgywudobcx AVJ Lcaogvux
Region/kommun
Östergötland/Vadstena
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka