Bemanningsarbete för sjuksköterska i Vadstena

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Verksamheten vårdar psykiskt störda lagöverträdare, frihetsberövade personer från häkten, arrester, migrationsförvar och anstalter som är i behov av psykiatriska insatser. Även patienter från psykiatrin med särskilda behov av säkerhet och/eller struktur även vårdas här.

Kliniken bedriver allt från sluten vård med hög säkerhetsklass, till öppen eftervård. Arbetsuppgifterna omfattar sedvanliga uppgifter inom angivet kompetensområde.

Sjukskötersketjänst via Agila sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Vadstena

Vid Vätterns strand i västra Östergötland hittar du Vadstena kommun. Det är en fantastik plats som ligger mitt emellan Stockholm och Göteborg. Kommunens kändaste sevärdhet är såklart Vadstena kloster. Det medeltida klostret ritades av Heliga Birgitta och invigdes 1384. Det var då ett dubbelkloster som innefattade både nunnor och munkar ur Birgitteorden. I Vadstena kan man också besöka Hospitalmuseet & Mårten Skinnares hus. Mårten Skinnare var upphovsmannen till Skinnares hus som tog hand om sjuka, fattiga och trötta pilgrimer. Det är sedan härifrån mentalvården växer vidare. En guidning på Mårtens Skinnares hus och hospitalsmuseet är mycket intressant och gripande. Det är en historia om de mentalsjukas behandling från 1500 till 1900-talet.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Vadstena
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tvnbmqpk Cåhjpyusxjpfcocnh xmclhynl
Tidsperiod
5 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qæfueprmujntgocsg wtpgnshwngsauu ULC idgii Ayrxgxpk
Region/kommun
Östergötland/Vadstena
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka