Bemanningsuppdrag för psykiatrisjuksköterska i Vadstena

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Verksamheten vårdar psykiskt störda lagöverträdare, frihetsberövade personer från häkten, arrester, migrationsförvar och anstalter som är i behov av psykiatriska insatser. Även patienter från psykiatrin med särskilda behov av säkerhet och/eller struktur även vårdas här.

Kliniken bedriver allt från sluten vård med hög säkerhetsklass, till öppen eftervård. Arbetsuppgifterna omfattar sedvanliga uppgifter inom angivet kompetensområde.

Varför ta sjuksköterskearbete via Agila?

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Vadstena en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Vid Vätterns strand i västra Östergötland hittar du Vadstena kommun. Det är en fantastik plats som ligger mitt emellan Stockholm och Göteborg. Kommunens kändaste sevärdhet är såklart Vadstena kloster. Det medeltida klostret ritades av Heliga Birgitta och invigdes 1384. Det var då ett dubbelkloster som innefattade både nunnor och munkar ur Birgitteorden. I Vadstena kan man också besöka Hospitalmuseet & Mårten Skinnares hus. Mårten Skinnare var upphovsmannen till Skinnares hus som tog hand om sjuka, fattiga och trötta pilgrimer. Det är sedan härifrån mentalvården växer vidare. En guidning på Mårtens Skinnares hus och hospitalsmuseet är mycket intressant och gripande. Det är en historia om de mentalsjukas behandling från 1500 till 1900-talet.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Vadstena
Faktaruta
Uppdragsgivare
Apovdolb Påduidwinyrdrwhlq tokxkvfw
Tidsperiod
5 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sæbtwvmgiaavdgnrq rwtpppijvpuuxe BWX cagcg Vtvoloxf
Region/kommun
Östergötland/Vadstena
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka