Bemanningsjobb för sjuksköterska i Varberg

Är du redo för en ny utmaning? Vill du ha en arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet.

Akutmottagningen tar emot och behandlar svårt sjuka patienter som har drabbats av akuta kroppsliga sjukdomar eller skadat sig i olyckor. Mottagningen har öppet dygnet runt.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på akutmottagning och verksamheten ser gärna att du har kompetens inom akutsjukvård.

För dig som vill möta ett brett spektrum av patienter och trivs med ett högt arbetstempo passar detta uppdrag perfekt!

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Varberg

I kommunen finns flera prisbelönade spa-hotell som förvaltar Varbergs 200-åriga tradition som kurort. Här finns den ännu äldre medeltida historien med Varbergs Fästning och Hallands Kulturhistoriska museum som självklara mötesplatser. Båt- och motorentusiasten Bo Oskarsson har enligt fackpressen skapat "ett marinmuseum av bästa slag" i Trönningenäs. Om båtar inte är ditt största intresse rekommenderas ett besök för att se Bexells talande stenar ett skogsområde i Grimetons socken. Förutom tänkespråken finns även över 550 inristade namn på mer eller mindre berömda personer, däribland Aristoteles och Selma Lagerlöf.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Tf. Teamchef
Varberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lglmcnga tfbwmoq Fhgcvhg Vmbcmm
Tidsperiod
47-16 (2024)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård, Ambulans eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wpæjbåfhh ge Fjaiekl
Region/kommun
Halland/Varberg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka