Sjuksköterska sökes till tjänst i Varberg

Letar du ett uppdrag där du får möjlighet att utvecklas i rollen som sjuksköterska? Då bör du söka dig till kirurgiska vårdavdelningen på detta sjukhus.

Här ingår du i ett vårdteam med många olika specialistkompetenser och möter patienterna med varierande kirurgiska åkommor. Uppdraget omfattar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom pre- och postoperativ vård, läkemedelshantering, rondarbete och dokumentation.

Utbildning eller erfarenhet av tidigare arbete på kirurgisk avdelning är meriterande. Sökande med intresse för kontinuerligt arbete prioriteras.

Sjuksköterskearbete via Agila sjuksköterska

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Sjukskötersketjänst i Varberg

I kommunen finns flera prisbelönade spa-hotell som förvaltar Varbergs 200-åriga tradition som kurort. Här finns den ännu äldre medeltida historien med Varbergs Fästning och Hallands Kulturhistoriska museum som självklara mötesplatser. Båt- och motorentusiasten Bo Oskarsson har enligt fackpressen skapat "ett marinmuseum av bästa slag" i Trönningenäs. Om båtar inte är ditt största intresse rekommenderas ett besök för att se Bexells talande stenar ett skogsområde i Grimetons socken. Förutom tänkespråken finns även över 550 inristade namn på mer eller mindre berömda personer, däribland Aristoteles och Selma Lagerlöf.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Konsultchef/Teamsamordnare
Varberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tymxtusx unveoch Uxsbbiy Gvm aP
Tidsperiod
3-39
Efterfrågad kompetens
Kirurgi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Daåuiåivlænqo ch daf fd Tqwbpur
Region/kommun
Halland/Varberg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka