Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Varberg

Är du redo för en ny utmaning?

Välkommen att söka denna utvecklande tjänst som sjuksköterska på sjukhusets neuro-/strokeenhet.

Här vårdas strokepatienter men också patienter med andra neurologiska sjukdomar där akutsjukvård och rehabilitering kombineras. Enheten har 24 vårdplatser. I arbetet ingår omvårdnadsarbete, läkemedelshantering, rondarbete och mer.

De söker en sjuksköterska med intresse av strokevård. Tidigare erfarenhet av trombolys är meriterande.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varberg en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

I kommunen finns flera prisbelönade spa-hotell som förvaltar Varbergs 200-åriga tradition som kurort. Här finns den ännu äldre medeltida historien med Varbergs Fästning och Hallands Kulturhistoriska museum som självklara mötesplatser. Båt- och motorentusiasten Bo Oskarsson har enligt fackpressen skapat "ett marinmuseum av bästa slag" i Trönningenäs. Om båtar inte är ditt största intresse rekommenderas ett besök för att se Bexells talande stenar ett skogsområde i Grimetons socken. Förutom tänkespråken finns även över 550 inristade namn på mer eller mindre berömda personer, däribland Aristoteles och Selma Lagerlöf.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Teamleader
Varberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yobisplj iecnrax gwnfb/mstqsx Flfcpps Yxu fI
Tidsperiod
12-9 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jhåfiåfipåiuq ed fhccc Mbbaqed
Region/kommun
Halland/Varberg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka