Bemanningsuppdrag för sjuksköterska i Varberg

Är du redo för en ny utmaning?

Välkommen att söka denna utvecklande tjänst som sjuksköterska på sjukhusets neuro-/strokeenhet.

Här vårdas strokepatienter men också patienter med andra neurologiska sjukdomar där akutsjukvård och rehabilitering kombineras. Enheten har 24 vårdplatser. I arbetet ingår omvårdnadsarbete, läkemedelshantering, rondarbete och mer.

De söker en sjuksköterska med intresse av strokevård. Tidigare erfarenhet av trombolys är meriterande.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varberg en spännande plats för sjuksköterskejobb

I kommunen finns flera prisbelönade spa-hotell som förvaltar Varbergs 200-åriga tradition som kurort. Här finns den ännu äldre medeltida historien med Varbergs Fästning och Hallands Kulturhistoriska museum som självklara mötesplatser. Båt- och motorentusiasten Bo Oskarsson har enligt fackpressen skapat "ett marinmuseum av bästa slag" i Trönningenäs. Om båtar inte är ditt största intresse rekommenderas ett besök för att se Bexells talande stenar ett skogsområde i Grimetons socken. Förutom tänkespråken finns även över 550 inristade namn på mer eller mindre berömda personer, däribland Aristoteles och Selma Lagerlöf.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Konsultchef/Teamsamordnare
Varberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qvpfbhky xvxlixt Bfflgnp Kmk bP
Tidsperiod
12-36
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nwæsoæhcjåtwi gf dfgea Pkibogi
Region/kommun
Halland/Varberg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka