Bemanningsuppdrag för sjuksköterska i Varberg

Letar du ett uppdrag där du får möjlighet att utvecklas i rollen som sjuksköterska? Då bör du söka dig till kirurgiska vårdavdelningen på detta sjukhus.

Här ingår du i ett vårdteam med många olika specialistkompetenser och möter patienterna med varierande kirurgiska åkommor. Uppdraget omfattar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom pre- och postoperativ vård, läkemedelshantering, rondarbete och dokumentation.

Utbildning eller erfarenhet av tidigare arbete på kirurgisk avdelning är meriterande. Sökande med intresse för kontinuerligt arbete prioriteras.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som sjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sjukskötersketjänst i Varberg

I kommunen finns flera prisbelönade spa-hotell som förvaltar Varbergs 200-åriga tradition som kurort. Här finns den ännu äldre medeltida historien med Varbergs Fästning och Hallands Kulturhistoriska museum som självklara mötesplatser. Båt- och motorentusiasten Bo Oskarsson har enligt fackpressen skapat "ett marinmuseum av bästa slag" i Trönningenäs. Om båtar inte är ditt största intresse rekommenderas ett besök för att se Bexells talande stenar ett skogsområde i Grimetons socken. Förutom tänkespråken finns även över 550 inristade namn på mer eller mindre berömda personer, däribland Aristoteles och Selma Lagerlöf.

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Tf. Teamchef
Varberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kklvuaiw prmrknv Cwswvow Wrx dS Pynhomn
Tidsperiod
49-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iwåogåsbkåowf ch fha ib Svaxqpm
Region/kommun
Halland/Varberg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka