Ledigt jobb för sjuksköterska i Varberg

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget på denna arbetsplats. De är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

De vanligaste diagnoserna på denna avdelning är bröstsmärta, hjärtsvikt, lunginflammation, infektioner, yrsel, svimningar, astma, lungemboli, cerebrala symtom, diabetes mm. Lättare postoperativ vård sker också.

På denna avdelning finns det även telemetriplatser för hjärtpatienter.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av telemetri.

Låter detta som ett spännande och givande uppdrag? Då är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som sjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Sjuksköterskejobb i Varberg

I kommunen finns flera prisbelönade spa-hotell som förvaltar Varbergs 200-åriga tradition som kurort. Här finns den ännu äldre medeltida historien med Varbergs Fästning och Hallands Kulturhistoriska museum som självklara mötesplatser. Båt- och motorentusiasten Bo Oskarsson har enligt fackpressen skapat "ett marinmuseum av bästa slag" i Trönningenäs. Om båtar inte är ditt största intresse rekommenderas ett besök för att se Bexells talande stenar ett skogsområde i Grimetons socken. Förutom tänkespråken finns även över 550 inristade namn på mer eller mindre berömda personer, däribland Aristoteles och Selma Lagerlöf.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Konsultchef/Teamsamordnare
Varberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kwhunhml flxsunm Ufivnxb cwdstiacraosxoj, ysjjdakfb aL/HCG
Tidsperiod
4-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Buæisåvbvåigq bh Ncifvkj
Region/kommun
Halland/Varberg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka