Sjuksköterska sökes till arbete i Varberg

Söker du nytt uppdrag och vill ha ett varierande arbete där du möter en spännande patientgrupp? Nu söker vi en sjuksköterska till denna medicinska vårdavdelning.

Avdelningen har 21 vårdplatser och är inriktad mot gastroenterologi, endokrinologi samt nefrologi. Även patienter med andra invärtesmedicinska sjukdomar vårdas här.

Arbetsuppgifterna är sedvanliga för sjuksköterska på medicinsk vårdavdelning och du arbetar självständigt såväl som i team med övrig vårdpersonal.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför sjuksköterskearbete i Varberg?

I kommunen finns flera prisbelönade spa-hotell som förvaltar Varbergs 200-åriga tradition som kurort. Här finns den ännu äldre medeltida historien med Varbergs Fästning och Hallands Kulturhistoriska museum som självklara mötesplatser. Båt- och motorentusiasten Bo Oskarsson har enligt fackpressen skapat "ett marinmuseum av bästa slag" i Trönningenäs. Om båtar inte är ditt största intresse rekommenderas ett besök för att se Bexells talande stenar ett skogsområde i Grimetons socken. Förutom tänkespråken finns även över 550 inristade namn på mer eller mindre berömda personer, däribland Aristoteles och Selma Lagerlöf.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Konsultchef/Teamsamordnare
Varberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nbjmtgil yymhwuq Ehtktlj txh cM
Tidsperiod
3-39
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nbemmpln sbvagtf Mglyxmb Qmvlrkk
Region/kommun
Halland/Varberg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka