Ledigt jobb för sjuksköterska i Varberg

Söker du nytt uppdrag och vill ha ett varierande arbete där du möter en spännande patientgrupp? Nu söker vi en sjuksköterska till denna medicinska vårdavdelning.

Avdelningen har 21 vårdplatser och är inriktad mot gastroenterologi, endokrinologi samt nefrologi. Även patienter med andra invärtesmedicinska sjukdomar vårdas här.

Arbetsuppgifterna är sedvanliga för sjuksköterska på medicinsk vårdavdelning och du arbetar självständigt såväl som i team med övrig vårdpersonal.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Sjuksköterskeuppdrag hos Agila sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Att ta sjuksköterskejobb i Varberg

I kommunen finns flera prisbelönade spa-hotell som förvaltar Varbergs 200-åriga tradition som kurort. Här finns den ännu äldre medeltida historien med Varbergs Fästning och Hallands Kulturhistoriska museum som självklara mötesplatser. Båt- och motorentusiasten Bo Oskarsson har enligt fackpressen skapat "ett marinmuseum av bästa slag" i Trönningenäs. Om båtar inte är ditt största intresse rekommenderas ett besök för att se Bexells talande stenar ett skogsområde i Grimetons socken. Förutom tänkespråken finns även över 550 inristade namn på mer eller mindre berömda personer, däribland Aristoteles och Selma Lagerlöf.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Teamleader
Varberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mejqshad deayaha Lkhoiul Yttpksp pxo eE
Tidsperiod
22-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Stlpliao akelwyx Hlxvciw bcdhd Tpqpvpi
Region/kommun
Halland/Varberg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka