Agila söker barnmorska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Vestland

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Denna vårdenhet har nu behov av just dig.

Kliniken är en kombinerad avdelning som omfattar förlossnings-, förlossnings- och gynekologi. Obstetrik-, mödra- och gynekologiska sängar finns på samma våningsplan som barnavdelningen.

Tidigare erfarenheter inom liknande arbete är meriterande.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Sjuksköterskeuppdrag hos Agila barnmorska

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, barnmorska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Vestland en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Amanda Fröling
Amanda Fröling / Konsultchef
Vestland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Føgmt wiw, Ifstwudoqifiqrw
Tidsperiod
25 (2023)-32 (2023)
Efterfrågad kompetens
Barnmorska (utbildad) eller Barnmorska (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uhmwgckfuio h difg RØNJN
Region/kommun
Vestland/Oylgcyjwn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka