Ledigt jobb för intensivvårdssjuksköterska i Vestland

Barn- och ungdomsavdelningen på detta norska sjukhus söker en sjuksköterska. Avdelningen tar emot patienter upp till 18 år med medicinska, kirurgiska och ortopediska sjukdomar såväl som öron-näsa-hals-sjukdomar. De flesta av patienterna läggs in akut, men avdelningen bedriver även viss planerad verksamhet. Här väntar ett omväxlande och spännande uppdrag där du arbetar i team med övriga professioner. Du kan förvänta sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på barnavdelning.

De söker främst en barnsjuksköterska eller en sjuksköterska med erfarenhet av barnsjukvård.

Sjuksköterskearbete via Agila intensivvårdssjuksköterska

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som intensivvårdssjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Vestland

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Amanda Fröling
Amanda Fröling / Teamleader
Vestland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cøwts ukx, Tamxo ysw.
Tidsperiod
29-32
Efterfrågad kompetens
Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bklvlgjusth b bcig CØFGW
Region/kommun
Vestland/Casfnxryh
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka