Vi söker barnmorska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Viken

Enheten har ca 2000 fødsler pr år. Det er minst 4 jordmødre på jobb pr vakt på fødeavd. 1-2 barnepleiere. Fødeavdelingen har integrert observasjonspost, og polikliniske konsultasjoner på kveld, helg. Egen barselavdeling. Egen poliklinikk på dagtid, man-fredag. Som

sykepleier bli du på en avdeling, fortrinnsvis fødeavdelingen.

Dokumentasjonsprogrammene de bruker er Partus og Dips. Bruker STAN. E du STAN-sertifisert er de en fordel, men ingen absolutt betingelse.

Vil du ha muligheten til å utvikle kunnskapen din, få mer erfaring på dette spesifikke området og fremfor alt oppleve mer av landskapet - hør fra deg og finn ut mer om oppgaven!

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som barnmorska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Viken en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Amanda Fröling
Amanda Fröling / Konsultchef
Viken
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ohpdxit ovu, Psc esl vønsqdfxnrnt
Tidsperiod
26-32
Efterfrågad kompetens
Barnmorska (utbildad) eller Barnmorska (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xmjrspytwg. gi bafh KOFIPFQ
Region/kommun
Viken/Xbbmnlo
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka