Operationssjuksköterska sökes till jobb i Viken

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Här vårdas patienter för att undersökas, behandlas eller opereras för en sjukdom eller skada i hjärnan eller ryggmärgen. Hit kommer patienter innan en planerad operation och även efter.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskearbete som operationssjuksköterska via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som operationssjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Sjuksköterskeuppdrag i Viken

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Andreas Morin
Andreas Morin / Konsultchef
Viken
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dsnkbeqa mmo, Dnphyovjalcdclcf
Tidsperiod
9-22
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xrpputkfmxon ig hgeg Rvdufmqvbxq
Region/kommun
Viken/Nøtidvtuc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka