Vi söker akutsjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag?

Mindre vårdenhet söker sjuksköterska som vill vidga sina vyer och samla på sig mer arbetslivserfarenhet. Här finns såväl akutvårdsplatser som korttidsplatser där patienter i alla åldrar behandlas och vårdas för varierande sjukdomstillstånd.

För dig som är trygg i rollen som sjuksköterska, ansvarstagande och självständig väntar en trevlig arbetsplats med kompetenta kollegor.

För uppdraget sökes en sjuksköterska, alternativt distriktssköterska.

Varför ta sjukskötersketjänst via Agila?

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför sjuksköterskejobb i Vilhelmina?

Södra Lappland är norra Europas sista vildmark. 10.000 sjöar, djupa skogar och 150 bergstoppar skapar en oerhörd och exotisk natur, på en yta som är lika stor som Belgien. Här finner du Vilhelmina kommun, fyllt av gråfågel, tjäder och orre vilket är ett av många dragplåster för turismen. Vilhelminas landskap upplevs bäst på en skoter. Ta tillfället i akt att åka ut på välpreparerade leder för att se de milsvida vyerna och få frihetskänslan av att bara glida fram över fjällen med naturen som din egen lekplats. Restaurangen Prima rekommenderas varmt, en mysig restaurang med utsikt över sjön Malgomaj. Testa raviolin med fjäll-kantareller och fetaost, sallad och vittvinssås!

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Johannessen
Maria Johannessen / Konsultchef
Vilhelmina
Faktaruta
Uppdragsgivare
Witjpdrexr Cgokbnhyy
Tidsperiod
4 (2024)-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dcssycæhætng gc ccihf GDBYEGTLGG
Region/kommun
Västerbotten/Vilhelmina
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka