Ledigt jobb för barnmorska i Vimmerby

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Hit kommer patienter som väntar och behöver vård under graviditeten, samt för stöd och råd inför att bli förälder. Patienter över 23 år kan också vända sig till enheten för att få råd om vilket preventivmedel och receptförskrivning av preventivmedel eller cellprovtagning.

Att ta sjuksköterskejobb som barnmorska via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, barnmorska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta sjuksköterskejobb i Vimmerby

Den sagolika kommunen Vimmerby hittar du i Småland och det var här den berömda barnboksförfattarinnan Astrid Lindgren föddes för ca 100 år sedan. Vimmerby har varit en stor inspirationskälla till Astrid Lindgrens böcker. Astrid Lindgrens värld öppnades 1981 och hette då Sagobyn. Här kan man hälsa på hemma hos Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga, Karlsson på taket, Madicken, Bröderna Lejonhjärta, Rasmus på luffen, Ronja Rövardotter med flera. Vimmerby har dock så mycket mer än bara Astrid Lindgren att erbjuda och här kan du även njuta av konst, vacker natur och härliga restaurangbesök.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Vimmerby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iifnwwfe Gævudpænexråtg
Tidsperiod
3 (2024)-9 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barnmorska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xåtsgxæawheågkjt cdiea Osluylgn
Region/kommun
Kalmar/Vimmerby
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka