Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Vingåker

Sjuksköterskor sökes för arbete inom kommunal hälso- och sjukvård. Uppdraget kan innebära tjänstgöring på olika enheter inom verksamheten såsom hemsjukvård, LSS, korttidsboende och SÄBO. Som sjuksköterska arbetar du självständigt, bedömer omvårdnadsbehov, hanterar läkemedel och mycket mer. Ett roligt, utvecklande och givande uppdrag med trevliga kollegor!

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på både särskilt boende samt hemsjukvård. Som vård- och omsorgspersonal arbetar du närmast kunden och i ditt arbete ingår stöd i allt det vardagliga.

De söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Om du tycker att detta uppdrag låter intressant är du välkommen in med din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskearbete hos Agila?

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som sjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta sjuksköterskejobb i Vingåker

Vingåker är en kommun med mycket historia med anknytning till kläder. Ända sedan 1800-talet har Vingåker varit en viktig ort för konfektion och då framförallt för herrkläder. Vingåkers klädfabrik startade redan 1938. Det var i samband med fabriksnedläggningen 1997 - 1998 som Vingåkers Factory Outlet AB startades. Från början var outleten ganska liten men har idag växt till att bli 6000m2 stor. Idag åker många hit just för att shoppa. En annan trevlig sevärdhet är Säfstaholms Slott. Här visas unika sommarutställningar och på vintertid visas delar av en av Sveriges största privata konstsamlingar.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Vingåker
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gvsoåohfc rqbhkk
Tidsperiod
52-52 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mllttæpac i Ojtdåvea
Region/kommun
Södermanland/Vingåker
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka