Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Sjuksköterskor sökes för arbete inom kommunal hälso- och sjukvård. Uppdraget är för att lösa tillfälliga vakanser och kan innebära tjänstgöring på olika enheter inom verksamheten såsom hemsjukvård, LSS, korttidsboende och SÄBO. Som sjuksköterska arbetar du självständigt, bedömer omvårdnadsbehov, hanterar läkemedel och mycket mer. Ett roligt, utvecklande och givande uppdrag med trevliga kollegor!

De söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskejobb i Vingåker

Vingåker är en kommun med mycket historia med anknytning till kläder. Ända sedan 1800-talet har Vingåker varit en viktig ort för konfektion och då framförallt för herrkläder. Vingåkers klädfabrik startade redan 1938. Det var i samband med fabriksnedläggningen 1997 - 1998 som Vingåkers Factory Outlet AB startades. Från början var outleten ganska liten men har idag växt till att bli 6000m2 stor. Idag åker många hit just för att shoppa. En annan trevlig sevärdhet är Säfstaholms Slott. Här visas unika sommarutställningar och på vintertid visas delar av en av Sveriges största privata konstsamlingar.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Vingåker
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ugviånnki iuqylp
Tidsperiod
24-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hhsiuæwda c cfg aa Vakcåpsj
Region/kommun
Södermanland/Vingåker
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka