Vi söker akutsjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Ystad

Vill du arbeta på en händelserik och intressant arbetsplats? Då ska du söka jobbet som sjuksköterska på denna akutmottagning.

Här träffar du patienter i alla åldrar med akuta och ibland komplexa sjukdomstillstånd. Ett varierande och utmanande jobb där du får bedöma, prioritera och fatta snabba beslut om patientens vårdbehov.

Du som söker får gärna ha tidigare erfarenhet av akutsjukvård.

Varför ta sjuksköterskejobb via Agila?

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som akutsjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta sjuksköterskejobb i Ystad

Ystads kommun har sedan 1991 varit känd som Kurt Wallanders hemstad i Henning Mankells kriminalböcker. Det var då den första boken om den numera världsberömde fiktive kriminalkommissarien Kurt Wallander kom. Snöra skorna och ta en filmpromenad. Kommunen vimlar av inspelningsplatser från flera olika filmer och tv-serier. Ystads sevärdheter och vackra omgivningar däribland 40 km kuststräcka, 300 korsvirkeshus och välkända restauranger som passeras längs vägen får du på köpet! Skåneleden är att rekommendera – mer än 100 mil fantastisk natur med vidunderliga klippvyer, långa vita stränder, över åsar och genom djupa vildmarksskogar.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Ystad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pmdvu xjhjfpxv Asrkmt
Tidsperiod
49-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet), Ambulans eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pfopfxbyvhcirhænlf d bbc fg Hupvu
Region/kommun
Skåne/Ystad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka