Ledigt jobb för ambulanssjuksköterska i Ystad

Vill du arbeta på en händelserik och intressant arbetsplats? Då ska du söka jobbet som sjuksköterska på denna akutmottagning.

Här träffar du patienter i alla åldrar med akuta och ibland komplexa sjukdomstillstånd. Ett varierande och utmanande jobb där du får bedöma, prioritera och fatta snabba beslut om patientens vårdbehov.

Du som söker får gärna ha tidigare erfarenhet av akutsjukvård.

Sjuksköterskejobb via Agila ambulanssjuksköterska

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som ambulanssjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sjukskötersketjänst i Ystad

Ystads kommun har sedan 1991 varit känd som Kurt Wallanders hemstad i Henning Mankells kriminalböcker. Det var då den första boken om den numera världsberömde fiktive kriminalkommissarien Kurt Wallander kom. Snöra skorna och ta en filmpromenad. Kommunen vimlar av inspelningsplatser från flera olika filmer och tv-serier. Ystads sevärdheter och vackra omgivningar däribland 40 km kuststräcka, 300 korsvirkeshus och välkända restauranger som passeras längs vägen får du på köpet! Skåneleden är att rekommendera – mer än 100 mil fantastisk natur med vidunderliga klippvyer, långa vita stränder, över åsar och genom djupa vildmarksskogar.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Ystad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Torij goejnfpn Rysqtb
Tidsperiod
2
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet), Ambulans eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bbefxoackvnypbænml h fgf eg Rkfth
Region/kommun
Skåne/Ystad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka