Ledigt jobb för anestesisjuksköterska i Ystad

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag på anestesiavdelningen.

Anestesiavdelning söker dig, sjuksköterska som vill ha ett omväxlande arbete i en välkomnande arbetsmiljö.

På sjukhuset opereras patienter inom allmänkirurgi, gynekologi, urologi, öron-näsa-hals samt ortopedi. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom anestesi såsom att planera, förbereda och genomföra anestesi och samarbeta med andra yrkesgrupper.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete..

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Som anestesisjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Ystad en spännande plats för sjuksköterskejobb

Ystads kommun har sedan 1991 varit känd som Kurt Wallanders hemstad i Henning Mankells kriminalböcker. Det var då den första boken om den numera världsberömde fiktive kriminalkommissarien Kurt Wallander kom. Snöra skorna och ta en filmpromenad. Kommunen vimlar av inspelningsplatser från flera olika filmer och tv-serier. Ystads sevärdheter och vackra omgivningar däribland 40 km kuststräcka, 300 korsvirkeshus och välkända restauranger som passeras längs vägen får du på köpet! Skåneleden är att rekommendera – mer än 100 mil fantastisk natur med vidunderliga klippvyer, långa vita stränder, över åsar och genom djupa vildmarksskogar.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Ystad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Prxnb ibxwqeav Xeqxrgyhf
Tidsperiod
45-9 (2024)
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad) eller Anestesi (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kovisxcsjtcncvæhix d D Tcejy
Region/kommun
Skåne/Ystad
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka