Anestesisjuksköterska sökes till jobb i Ystad

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag på anestesiavdelningen.

Anestesiavdelning söker dig, sjuksköterska som vill ha ett omväxlande arbete i en välkomnande arbetsmiljö.

På sjukhuset opereras patienter inom allmänkirurgi, gynekologi, urologi, öron-näsa-hals samt ortopedi. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom anestesi såsom att planera, förbereda och genomföra anestesi och samarbeta med andra yrkesgrupper.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete. Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan!

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som anestesisjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Ystad en spännande plats för sjuksköterskejobb

Ystads kommun har sedan 1991 varit känd som Kurt Wallanders hemstad i Henning Mankells kriminalböcker. Det var då den första boken om den numera världsberömde fiktive kriminalkommissarien Kurt Wallander kom. Snöra skorna och ta en filmpromenad. Kommunen vimlar av inspelningsplatser från flera olika filmer och tv-serier. Ystads sevärdheter och vackra omgivningar däribland 40 km kuststräcka, 300 korsvirkeshus och välkända restauranger som passeras längs vägen får du på köpet! Skåneleden är att rekommendera – mer än 100 mil fantastisk natur med vidunderliga klippvyer, långa vita stränder, över åsar och genom djupa vildmarksskogar.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Ystad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iowtn ehngwmlt Ugrpjhtcb
Tidsperiod
12-35
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad) eller Anestesi (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yekyfrljqculreædks g Q Iodjw
Region/kommun
Skåne/Ystad
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka