Ledigt jobb för anestesisjuksköterska i Ystad

Vill du ha ett stimulerande och utvecklande arbete i en högteknologisk miljö?

Enheten för IVA/postop på detta sjukhus söker nu fler medarbetare.

Här finns idag tre intensivvårdsplatser, två intermediärplatser och fyra postoperativa vårdplatser.

På avdelningen vårdas patienter inom allmänkirurgi, gynekologi, urologi, ortopedi samt ÖNH. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på IVA och postoperativ avdelning. För dig med intresse av intensivvård väntar ett roligt arbete med omväxlande arbetsuppgifter.

Meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats, alternativt specialistutbildning inom intensivvård.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, anestesisjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Sjuksköterskejobb i Ystad

Ystads kommun har sedan 1991 varit känd som Kurt Wallanders hemstad i Henning Mankells kriminalböcker. Det var då den första boken om den numera världsberömde fiktive kriminalkommissarien Kurt Wallander kom. Snöra skorna och ta en filmpromenad. Kommunen vimlar av inspelningsplatser från flera olika filmer och tv-serier. Ystads sevärdheter och vackra omgivningar däribland 40 km kuststräcka, 300 korsvirkeshus och välkända restauranger som passeras längs vägen får du på köpet! Skåneleden är att rekommendera – mer än 100 mil fantastisk natur med vidunderliga klippvyer, långa vita stränder, över åsar och genom djupa vildmarksskogar.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Ystad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Haobt Qyvpkyrj WTH/Bmptrw
Tidsperiod
49-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad), Anestesi (erfarenhet), Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bnlgircjrsulblæhgg e XMSYE
Region/kommun
Skåne/Ystad
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka