Agila söker barnsjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Enheten söker nu dig som sjuksköterska med ett stort intresse för att arbeta med unga!

Här vårdas de som ännu inte har fyllt 18 för varierande sjukdomstillstånd. Här behöver patienterna olika akut behandling under 24 timmar eller mer. Du kommer att möta unga med en stor variation av akuta vårdbehov, till exempel benbrott, hjärnskakning, astma och diabetes.

Att ta bemanningsuppdrag som barnsjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som barnsjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Ystad en spännande plats för sjuksköterskejobb

Ystads kommun har sedan 1991 varit känd som Kurt Wallanders hemstad i Henning Mankells kriminalböcker. Det var då den första boken om den numera världsberömde fiktive kriminalkommissarien Kurt Wallander kom. Snöra skorna och ta en filmpromenad. Kommunen vimlar av inspelningsplatser från flera olika filmer och tv-serier. Ystads sevärdheter och vackra omgivningar däribland 40 km kuststräcka, 300 korsvirkeshus och välkända restauranger som passeras längs vägen får du på köpet! Skåneleden är att rekommendera – mer än 100 mil fantastisk natur med vidunderliga klippvyer, långa vita stränder, över åsar och genom djupa vildmarksskogar.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Ystad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nkuqw jlgmdlth, Mbhr- & Hndspsxuiodhfjfywf
Tidsperiod
1 (2024)-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barn eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qkqqybjmitkqef. b fcg hg YPQCB
Region/kommun
Skåne/Ystad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka