Ledigt jobb för barnsjuksköterska i Ystad

Gillar du att arbeta med barn och vill ha ett stimulerande uppdrag? Nu söker vi en sjuksköterska sökes till barnakuten på detta sjukhus.

Hit kommer barn och unga som har blivit akut sjuka och ännu inte har fyllt 18 år. Det kan till exempel vara feber, ont i magen, sårskador eller andningsbesvär.

Uppdraget omfattar sedvanligt arbete som sjuksköterska på barnakuten. Du gör en första bedömning av hälsotillståndet och avgör hur snabbt de behöver träffa en läkare. Arbetet är både roligt och omväxlande samt ger goda möjligheter att bredda din kompetens.

Erfarenhet av liknande arbetsplats är meriterande.

Varför ta sjuksköterskearbete hos Agila?

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som barnsjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Ystad

Ystads kommun har sedan 1991 varit känd som Kurt Wallanders hemstad i Henning Mankells kriminalböcker. Det var då den första boken om den numera världsberömde fiktive kriminalkommissarien Kurt Wallander kom. Snöra skorna och ta en filmpromenad. Kommunen vimlar av inspelningsplatser från flera olika filmer och tv-serier. Ystads sevärdheter och vackra omgivningar däribland 40 km kuststräcka, 300 korsvirkeshus och välkända restauranger som passeras längs vägen får du på köpet! Skåneleden är att rekommendera – mer än 100 mil fantastisk natur med vidunderliga klippvyer, långa vita stränder, över åsar och genom djupa vildmarksskogar.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Ystad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rouub ncpwqmdh ereuhbuqaa
Tidsperiod
36-41, 48-52
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad), Barn (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ynownskpfurlunålrm h Aiawa
Region/kommun
Skåne/Ystad
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka